Opas toimitilahankkeen vetäjälle — askeleet kohti onnistunutta tilaprojektia ja lopputulosta

Toimitilat ovat yrityksen tukikohta, ne ovat strategisesti, toiminnallisesti ja visuaalisesti merkittävä osa jokapäiväistä toimintaanne sekä asiakkaillenne tärkeä kohtaamispiste.

Toimitilahankkeet ovat kalliita ja pitkiä prosesseja. Usein haetaan säästöjä tekemällä asioita sisäisesti ja välttämällä turhia konsultointikustannuksia. Isoissa ja pienemmissäkin tilaprojekteissa piilee kuitenkin vaaroja, joilla hankkeesta saa helposti epäonnistuneen ja todella kalliin.

Sisustussuunnittelijan vinkit toimitilojen suunnitteluun

Me olemme tunnistaneet yleisimmät haasteet tilaprojektien takana, olemme nähneet ja taklanneet asiakkaidemme kanssa useita kompastuskiviä vuosien aikana. Nyt olemme koonneet muistilistaa sinulle näiden haasteiden selättämiseen.

Oppaan avulla helpotat aikatauluttamista, tunnistat oman organisaation tavoitteet ja todelliset tarpeet. Saat vinkkejä budjetointiin ja johtoryhmässä tunnistatte hankkeeseen liittyviä riskejä jo ennen projektin aloitusta. Oppaan avulla saat suuntaviivoja toimitilahankkeesi sujuvaan toteuttamiseen ja onnistuneeseen lopputulokseen.

Lataa oma oppaasi mobiiliin tai pöytäkoneelle alla olevasta linkistä.
Scroll to Top