VASTUULLISUUS

Ytimessä ihmisen hyvinvointi, kestävä
tilasuunnittelu ja rakennettu ympäristö

INNER on perustettu edistämään ihmisten hyvinvointia tiloissa sekä
työskentelemään laadukkaamman ja kestävämmän rakennetun ympäristön puolesta. 

YMPÄRISTÖVASTUU

Koska rakentamisella on valtava vaikutus
yhteiseen palloomme ja tulevaisuuteen

Ilmastokriisin ja luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ovat aikamme vakavin ongelma. Rakennukset ja rakentaminen muodostaa energialähtöisistä hiilidioksidipäästöistä lähes 40% ja niiden vaikutus elinympäristöömme on huomattava. Jotta yhteskunnan tarpeisiin voidaan vastata ekologista kantokykyä ylittämättä, vaatii se perusteellisen ajattelutavan muutoksen kaikilta rakennusalan toimijoilta.

Meille on tärkeää olla alamme ajatusjohtajia muutoksessa ja suunnittelun toimintatapojen kehittämisessä. Haastamme itseämme ja organisaatiotamme jatkuvasti. Kouluttaudumme ja osallistumme aiheen ympärillä järjestettäviin tapahtumiin aktiivisesti ja konkreettisesti.

Olemme sitoutuneet Suomen sisustusarkkitehtien ja sisustussuunittelijoiden ilmasto- ja biodiversiteettihätätilan julistuksen tavoitteisiin. Olemme Green Building Council Finlandin jäsenyritys sekä Tampereen seudun ilmastokumppani.Lue kuinka Innerillä huomioidaan ympäristökriisi, rakentamisen päästöt ja mitä konkreettisia toimia on tehty


Olemme koonneet artikkeliin tarkempia ajatuksia ja konkreettisia tekojamme ja pääset lukeman niistä lisää. Mikäli haluat enemmän tietoa uusimmista piloteista ja toimintamalleistamme, löydät yhteystietomme täältä. Tarkoituksenamme on päivittää uusimmat tekomme sivuillemme pian.

sisustusarkkitehti kestävä kehitys vastuullinen toimisto ja sunnittelu

SOSIAALINEN VASTUU

Koska tiloilla on vaikutus hyvinvointiin

INNER on perustettu edistämään ihmisten hyvinvointia tilojen avulla. Tiedämme, että tilojen akustiikalla, valaistuksella, viherkasveilla ja tilojen toiminnallisuudella sekä ergonomialla on vaikutusta meidän jokaisen päivään – tiedostamme sen tai emme. Ihmiset viettävät jopa 90-95% ajastaan sisätiloissa ja siksi on tärkeää suunnitella tilat ihmisiä varten ja huomioida hyvinvointiin vaikuttavat tekijät.

Otamme suunnittelussa huomioon ihmisten psykologiset, sosiaaliset ja fysiologiset tarpeet turvallisen ja miellyttävän tilan luomiseksi. Perustamme sunnittelumme tutkittuun tietoon ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena.

Innerin perusarvoihin kuuluu
yhteistyö ja kunnioitus

Kunnioitamme toisiamme suunnittelijoina ja ammattilaisina. Kuuntelemme mielellämme yhteistyökumppaneiden ja muiden suunnittelijoiden näkemyksiä ja arvostamme keskustelevaa yhteistyön tapaa sisäisesti ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Haluamme edistää alaa sekä ammattiimme valmistuvia nuoria. Siksi tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan paikkoja harjoittelijoille. Koemme roolimme ammattiin kehittymisessä erittäin tärkeänä. Siksi meillä harjoittelijat pääsevät aidosti osaksi tiimiä ja tekemään juuri niitä tehtäviä, joita mekin teemme. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisuuden myös opinnäytetöiden tekemiseen, josta hyötyvät niin opiskelijat, asiakkaamme sekä me. 

Lue lisää arvoistamme täältä.

vastuullinen yrittäjä kestävä kehitys sosiaalinen vastuu sekä taloudellinen vastu

TALOUDELLINEN VASTUU

Koska suhtaudumme talouteen vakavasti

Innerin omistaa sen tekijät. Suhtaudumme talouteen vakavasti. Olemme selviytyneet haastavista tilanteista sopeutumalla uusiin tilanteisiin nopeasti ja ketterästi. Kulurakenteemme on tehty joustavaksi yllättävien tilanteiden varalta. Luotamme meitä viisaampiin ja taloudestamme pitää huolta ulkopuolinen kirjanpitäjä ja tukku menestyneitä yrittäjiä mentoreina. 

INNER luottoluokitus
Scroll to Top