ASUMINEN

Asumisen ja vapaa-ajan tilojen
visuaalista ja toiminnallista suunnittelua

Suunnittelemme toimivia ja elämyksellisiä
asumisen ja vapaa-ajan tiloja ihmisille

Palvelemme monipuolisesti erilaisia rakennuttajia asumisen tilojen suunnittelussa. Muuntaudumme erilaisten hanketyyppien tavoitteiden mukaan oli tavoitteena kustannustehokkuus, palveluasuminen, vapaa-ajan elämyksellisten palveluiden tarjoaminen tai erittäin vaativaa korkean tason suunnittelua.

Sijoittajille ja rakennuttajille

Olemme sijoittajien apuna asuntorakentamisen hankkeissa, kun tavoitteenasi on erottautua, ja toisaalta päästä mahdollisimman helpolla. Ymmärrämme rakentamisen kustannukset, osaamme taidokkaasti priorisoida ja hyödyntää kustannustehokkaita materiaaleja ja ratkaisuja, kun halutaan kohteeseen pientä lisää, mutta tietyin kustannuksin. 

Suunnittelemme vaihtelevia visuaalisia konsepteja erilaisiin hintatasoihin ja olemme aktiivisia käyttäjärajapinnassa. Pystymme yhdistämään käyttäjän ja tilaajan toiveet sekä toimimaan sillanrakentajina.

Autamme huomioimaan kohderyhmän tarpeet ja suunnittelemaan kalustukset ja varustetasot käyttäjien tarpeiden mukaan. Autamme sisustussuunnitelmien lisäksi sisällön tuottamisessa, esimerkiksi luomalla yhteisen tarinan asuntojen visuaalisen ilmeen taakse silloin, kun rakennetaan unelmien koteja. 

Olemme oiva apu visuaalisen viestinnän ja materiaalien tuottamiseen. Olemme tukenasi brändin kehittämisessä aina markkinointiin ja esitteiden tekemiseen saakka.

Sisustussuunnitelma asuntotuotantoon

Asuminen palveluna

Palveluasumisen ratkaisuissa korostuvat niin asukkaiden kuin henkilöstön hyvinvointi. Ensiarvoisen tärkeää on toiminnallisuus ja viihtyvyys. 

Olemme suunnitelleet useita erilaisia vaativia terveydenhuollon- sekä asumisen tiloja. Meillä on ammattitaito yhdistää nämä elementit toimivan ja viihtyisän palveluasumisen tiloihin.

Hallitsemme vaativien kohteiden suunnittelun, ymmärrämme materiaalien vaatimukset sekä visuaaliset ja kodinomaiset tarpeet. Ideaalitilanteessa osallistamme asukkaita sekä henkilöstöä ja kuuntelemme heidän toiveitaan. Empatia ja aito kuuntelu sekä osallistava suunnittelu on avain toimiviin, henkilöstön ja asukkaiden hyvinvointia tukeviin tiloihin.

Majoitustilat

Vapaa-ajan asumisen kohteita, kuten hotelleja, mökkejä tai asuntoja suunniteltaessa, painotamme organisaationne liiketoiminnan ymmärtämistä. Pääsemme parhaisiin tuloksiin, kun sisäistämme liiketoimintanne arvot ja tavoitteet. Tämän lisäksi painotamme asiakkaiden ja eri käyttäjäryhmien ymmärrystä hyödyntämällä palvelumuotoilun osaamistamme asiakaspolkujen ja kohtaamispisteiden suunnittelussa.

Luovat ja idearikkaat ratkaisut takaavat erottautumisen sekä toisaalta brändin näkymisen tiloissa. Luova prosessimme on avoin ja peräänkuulutamme toteuttamisen sujuvuutta.

Vaativat asiakkaasi hakevat elämyksiä ja helppoutta. Kohderyhmälle tarkasti ideoidut kekseliäät, visuaalisesti näyttävät ja kaikkia aisteja hivelevät kokonaisuudet jäävät mieleen ja ne muistetaan siinä missä erinomainen palvelukin.

Ravintolan sisustussuunnitelma
hotelli sisustussuunnittelu majoitus ja lomamökki sisustus

Valikoituja refenssejä

Yksityiset residenssit

Olemme erikoistuneet erittäin korkean tason tila- ja sisustussuunnitteluun yksityisille asiakkaille. Osaamisemme on parhaimmillaan silloin, kun toteutetaan laajoja remontteja tai luodaan kokonaan uusia koteja vaativille asiakkaille. 

Uudiskohteiden hankkeissa päästään parhaimpaan lopputulokseen, kun olemme mukana arkkitehtisuunnittelun luonnosvaiheesta saakka. 

Erityisosaamisemme ja ajatuksemme laadusta ulottuu paljon sisustuksen pintoja syvemmälle. Kerromme suunnitelluista kohteista sekä osaamisestamme mielellämme lisää. Voit lukea suunnitelluista kohteista myös täältä.

omakotitalon moderni keittiö espoo

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko?
Olemme valmiina auttamaan

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Tietosuojaseloste
Scroll to Top