RAVINTOLAT
Ravintolatilojen kehittäminen,
konseptointi ja suunnittelu
Ravintolan kehittäjälle, joka haluaa tilojen tukevan liiketoiminnan
kannattavuutta, asiakaspalvelua ja kilpailijoista erottautumista.
Tiloilla vaikutetaan
liiketoiminnan kannattavuuteen
Ravintolakokemuksen vaikuttavuus muodostuu kokonaisuudesta, jossa asiakaspalvelu ja ruoka ovat keskiössä. Tiloilla vaikutetaan kuitenkin tunnelmaan. Visuaalisesti erottuvat ja liiketoimintakonseptiin istuvat tilat ovat tärkeä osa brändiä sekä asiakaskokemusta.
Tila ei ole vain visuaalinen elementti. Pahimmillaan tilat hankaloittavat tai rajoittavat hyvän ruoan valmistusta tai tuotantoprosesseja ja vaikeuttavat, jopa estävät hyvän asiakaspalvelun budjetoiduilla henkilöresursseilla. Parhaimmillaan tilat auttavat asiakaspalvelussa, asiakkaiden käyttäytymisen ohjaamisessa ja tehokkaassa työskentelyssä niin salin kuin keittiönkin puolella.
Siksi on tärkeää, että ravintolan suunnittelun hoitaa puolestanne tilojen ammattilainen, jolla on kokemusta erityisesti ravintola- ja kahvilatilojen toiminnallisesta ja visuaalisesta, kustannukset huomioivasta kokonaisvaltaisesta suunnittelusta.
Varaa aika ilmaiseen suunnittelutyön kartoitukseen
Tila tukee kannattavaa liiketoimintaa, kun se mahdollistaa optimaalisen palvelukonseptin toteuttamisen.
REFERENSSIT
OSA-ALUEET
Ravintolasuunnittelu
avaimet käteen -periaatteella
Ymmärrämme, että ravintoloitsijalla on ennen ravintolan aukeamista muutakin tekemistä, kuin miettiä sisustusta tai mistä saada oikea-aikaisesti kaikki kalusteet hankittua ja vielä budjettiin sopivilla kustannuksilla. Siksi tarjoamme kokonaisvaltaista kumppanuutta laajasti juuri niihin tilahankkeen osa-alueisiin, joissa sinä tarvitset apua.