RAVINTOLA SAARNI

[vc_row full_width=”stretch_row” cth_layout=”folio_header_sec”][vc_column el_class=”full-height”][outdoor_home_image bgimg=”874″]

RAVINTOLA SAARNI

[/outdoor_home_image][/vc_column][/vc_row][vc_row cth_layout=”page_with_left_white_sec” el_id=”sec1″][vc_column offset=”vc_col-md-7″][outdoor_images_gallery galleryimgs=”334,337,338,871,872,873,875,876,877,878,879,880″][outdoor_portfolio_nav show_all=”yes” css=”.vc_custom_1497348437585{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-5″ el_class=”zindex-fix”][outdoor_portfolio_details]Ravintola Saarni

 

Tampereella sijaitsevan toimistorakennuksen aularavintolan muutosprojektin tavoitteena oli päivittää ravintolatila toiminnallisuus vastaamaan uudistuvaa ja kehittyvää palvelukonseptia sekä korostaa laajentuvaa tuotevalikoimaa. Tilojen tuli palvella ravintolatoiminnan lisäksi myös aulassa ja ravintolassa järjestettäviä tapahtumia ja muita tilaisuuksia kustannustehokkain ja muuntojoustavin ratkaisuin. 

 

Sisustussunnitelma keskittyi toiminnallisuuteen erityisesti asiakkaan näkökulmasta. Samalla huomioitiin kuitenkin asiakaspalvelun helppous sekä varmistettiin tehokas työskentely.  Teimme toiminnallisen konseptisuunnitelman ja kehitimme palvelukonseptia yhdessä asiakkaan kanssa. Huomioimme asiakaspalautteen ja testasimme erilaisia vaihtoehtoja sekä palvelupolun ja asiakasvirtojen skenaarioita. huomioimme ruuhkapaikat sekä pyrimme sujuvoittamaan asiointia niin asiakkaan kuin henkilökunnankin näkökulmasta.

 

Visuaalisesti kokonaisuudesta toivottiin lounasruokalan sijaan ravintolaa, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin, on viihtyisä sekä moderni ja visuaalisesti samalla aikaa kestävä. Ravintolaan suunnitellulla visuaalisella konseptilla pyrittiin erottumaan alueen vastaavista muista ravintoloista ja herättämään potentiaalisten asiakkaiden huomion myös kiinteistön ulkopuolelta.

 

Muuntojoustavuuteen vastasimme siirrettävillä ja helposti liikuteltavilla ratkaisuilla. Kiintokalusteisiin ja laitteisiin suunniteltiin pyörät sekä eri tilojen rajaamisessa käytettiin  kustannustehokkaita ja viihtyvyyttä parantavia verhoratkaisuja. Osa olemassa olevista kalusteista päivitettiin pinnoiltaan vastaamaan uutta visuaalista konseptia, jolloin säästimme nykyiset toimivat kalusteet ja laitteet, mutta saimme niille uuden ilmeen. Suunnittelussa pyrimme huomioimaan myös ympäristön kuormituksen. Päivitimme myös esimerkiksi hyväkuntoisten tuolien jalkarakenteet vaihtamalla värin paikallisessa maalaamossa sen sijaan, että olisimme korvanneet vanhat tuolit uusilla.

 

Kehuttu visuaalinen- ja toiminnallinen palvelukonseptipäivitys herätti huomiota ja sai paljon kiitosta. Toiminnallisuuden tehostaminen sekä uusien asiakasreittien ja palvelupisteiden ja toimintojen toteutus näkyi positiivisesti myös asiakaspalautteessa. Sisustussuunnittelun ja konseptisuunnittelun lisäksi pidimme huolen asiakkaan budjetista, koordinoimme muutoksen toteutuksen ja valvoimme sisustussuunnitelman toteutusta työmaalla.

 

Voit katsella lisää kuvia kohteestamme ravintolan omilla sivuilla.  

 

 

 

Sisustussuunnittelu: INNER Sisustusarkkitehdit Oy
Valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined

 

Tiedot:
• Koko: 230 m2
• Valmistunut: 05/2019
• Asiakas: Juvenes Oy
• Sijainti: Hatanpäänvaltatie 11, Tampere

  • /
[/outdoor_portfolio_details][vc_btn title=”KIINNOSTUITKO?” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#393e4f” outline_custom_hover_background=”#393e4f” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Finnerinterior.fi%2Fyhteydenotto%2F|title:KIINNOSTUITKO%3F”][vc_btn title=”PALAA KOHTEISIIN” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#393e4f” outline_custom_hover_background=”#393e4f” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Finnerinterior.fi%2Freferenssit%2F”][/vc_column][/vc_row]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top