SMILE HENKILÖSTÖPALVELUT

Brändin mukaiset tilat tukemaan työntekemisen tapoja ja asiantuntijoiden vuorovaikutusta

Sisustusarkkitehdin avulla toimistosi erottuu muista

Palvelu:

INNER Space
Tilasuunnittelu
Väri- ja materiaalisuunnittelu
Kalustesuunnittelu
Projektinhallinta ja kilpailutus

Tiedot:

Koko: 570 m2
Valmistunut: 09/2017
Asiakas: Smile henkilöstöpalvelut Oyj (nyk. Eezy)
Sijainti: Tampere
brändin mukaiset ja toiminnalliset asiantuntija yrityksen toimiston tilat

Tavoitteena siisti ja edustava tila asiakastapahtumaan

Henkilöstöpalveluja tarjoavan asiantuntijayritys Smile Henkilöstöpalvelut Oyj yhdisti toimipisteitään Tampereella ja muutti isompiin yhteisiin toimitiloihin. Uudet 566 m2 tilat ulottuivat kahteen kerrokseen ja ne sovitettiin reilulle 30 työntekijälle aula -, neuvottelu -ja taukotiloineen.

Mmuuton yhteydessä suunniteltiin kevyt päivitys sisustukseen uusien pintavärien, irtokalusteiden ja tekstiilien osalta. Tavoitteena oli suunnitella yritysilmeen mukaiset ja toimivat tilat joissa eri työnteon tavat ja työntekijäprofiilit huomioidaan ja kommunikointi tiimien välillä olisi mahdollisimman sujuvaa.

toimiston sisustussuunnitelma kustannustehokkaasti
Neuvottelutilan sisustussuunnitelma

Napakka prosessi mahdollisti aikataulussa pysymisen

Tiukka muuttoaikataulu ja katkeamattoman työnteon mahdollistaminen tiloissa läpi projektin loivat haasteita. Nopea ja ajoustava suunnitteluprosessi mahdollisti aikataulussa pysymisen. Vastasimme suunnittelun lisäksi projektinhallinnasta kaluste -ja tekstiilikilpailutusten sekä tilausten organisoinnin ja aikataulutuksen osalta. Tämä vauhditti osaltaan prosessia sekä selkiytti budjetin avulla kustannuksia alusta alkaen

Olemassa olevat kalusteet inventoitiin ja yhteensovitettiin uusien hankintojen kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi. Lopputulemana saatiin toimivat ja brändi-ilmeen mukaiset tilat, jotka vastaavat sekä asiakkaiden että henkilökunnan tarpeisiin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy yhdistyi vuonna 2019 VMP Oyj:n ja on nykyisin Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj.

Taukotilassa suosoitaan baarituoleja
Raikas neuvottelutila siustussuunnitelman avulla


Kuvat: Okko Sorma Design Underlined

Scroll to Top