SMILE HENKILÖSTÖPALVELUT

Brändin mukaiset tilat tukemaan työn tekemisen tapoja ja asiantuntijoiden vuorovaikutusta

Sisustusarkkitehdin avulla toimistosi erottuu muista

Palvelu:

INNER Space
Tilasuunnittelu
Väri- ja materiaalisuunnittelu
Kalustesuunnittelu
Projektinhallinta ja kilpailutus

Tiedot:

Koko: 570 m2
Valmistunut: 09/2017
Asiakas: Smile henkilöstöpalvelut Oyj (nyk. Eezy)
Sijainti: Tampere
brändin mukaiset ja toiminnalliset asiantuntija yrityksen toimiston tilat

Tavoitteena siisti ja edustava tila asiakastapahtumaan

Henkilöstöpalveluja tarjoavan asiantuntijayritys Smile Henkilöstöpalvelut Oyj yhdisti toimipisteitään Tampereella ja muutti isompiin yhteisiin toimitiloihin. Uudet 566 m2 tilat ulottuivat kahteen kerrokseen ja ne sovitettiin reilulle 30 työntekijälle aula -, neuvottelu -ja taukotiloineen.

Muuton yhteydessä suunniteltiin kevyt päivitys sisustukseen uusien pintavärien, irtokalusteiden sekä tekstiilien osalta. Tavoitteena oli suunnitella brändin mukaiset tilat, joissa eri työnteon tavat ja työntekijäprofiilit huomioidaan kuitenkin niin, että kommunikointi tiimien välillä olisi mahdollisimman sujuvaa.

toimiston sisustussuunnitelma kustannustehokkaasti
Neuvottelutilan sisustussuunnitelma

Napakka prosessi mahdollisti aikataulussa pysymisen

Tiukka muuttoaikataulu ja katkeamattoman työnteon mahdollistaminen tiloissa läpi projektin loivat haasteita. Nopea ja joustava suunnitteluprosessi mahdollisti aikataulussa pysymisen. Vastasimme suunnittelun lisäksi projektinhallinnasta, kaluste -ja tekstiilikilpailutusten sekä tilausten organisoinnin ja aikataulutuksen osalta. Tämä vauhditti osaltaan prosessia sekä selkiytti budjetin avulla kustannuksia alusta alkaen.

Olemassa olevat kalusteet inventoitiin ja yhteensovitettiin uusien hankintojen kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi. Lopputulemana saatiin toimivat ja brändin mukaiset tilat, jotka vastasivat sekä asiakkaiden, että henkilökunnan tarpeisiin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy yhdistyi vuonna 2019 VMP Oyj:n ja on nykyisin Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj.

Taukotilassa suosoitaan baarituoleja
Raikas neuvottelutila siustussuunnitelman avulla


Kuvat: Okko Sorma Design Underlined

Scroll to Top