ASIAKASTILAT

Kokemuksellisia asiakastiloja liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kehittämiseen

Asiakastilojen visuaalinen ja toiminnallinen tavoitteisiin vastaava palveluympäristöjen suunnittelu

Tilojen toimivuus, visuaalisuus ja tunnelma vaikuttavat asiakkaiden tilakokemukseen. Viihtyisät ja toimivat tilat ottavat huomioon useat käyttäjä- sekä asiakasryhmät ja vahvistavat yrityksen tai instanssin viestiä.

Suunnittelemme tiloja, jotka synnyttävät sykähdyttäviäkin tunteita, kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka takuulla jäävät ihmisten mieleen osana asiakaspalvelua ja tuotetta. Otamme suunnittelussamme huomioon yrityksesi arvot sekä vision ja luomme tarvittaessa brändi-ilmettä vahvistavan visuaalisen sekä toiminnallisen konseptin, jossa materiaalivalinnat, toiminnallisuus, tilasuunnitelma ja opasteet ovat merkittävä osa viestiä.

Luomme toimivia ja elämyksellisiä tiloja käyttäjälähtöisesti niille, jotka haluavat parantaa kilpailuasemaansa ja jäädä asiakkaiden mieleen – positiivisesti.


 • 3D visualisoinnit


 • tarvekartoitus


 • asiakaskyselyt


 • visuaalinen konseptisuunnittelu


 • opasteet ja grafiikka


 • tunnelmamuotoilu


 • palvelumuotoilu


 • käyttäjäpolku


 • tilasuunnittelu


 • kalustesuunnittelu


 • valaistusuunnittelu

Tutustu referensseihimme

Autamme yritystäsi kehittämään palveluympäristöä tukemaan palvelukonseptianne ja asiakaskokemusta

Miksi panostaisit?

Asiakaskokemus on tutkitusti avain kannattavaan liiketoimintaan. Tilat, niiden toiminnallisuus ja visuaalisuus ovat merkittävässä osassa asiakaskokemusta. Tilasuunnittelun avulla on mahdollista kehittää muun muassa; erottautumista kilpailijoista, henkilökunnan tehokasta työskentelyä, sujuvaa asiointia sekä kerätä postiivista asiakaspalautetta, saada näkyvyyttä ja tätä kautta jopa taloudellista kannattavuutta.

Miten me se tehdään?

Aloitamme aina kartottamalla nykytilanteen. Kartoitamme palveluympäristön kehityskohdat ja kuinka tilat taipuvat tämän hetkisiin toimintoihin. Osallistamme henkilökuntaa ja mielellämme myös asiakkaita todellisten tarpeiden sekä toiveiden selvittämiseksi. Suunnittelussa keskitymme tavoitteisiin ja olennaisiin kehityskohtiin kustannustehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Mitä saat?

Päivitettyjen tilojen jälkeen asiakkaidesi sitoutuminen kasvaa, arvokkaat suosittelijat lisääntyvät ja kilpailijoista erottautuminen helpottuu. Kohtaamiset sekä läsnäolo lisääntyvät ja myös oma palvelukonseptinne toteuttaminen helpottuu, kun työskentelytilat ovat tietyn tarpeen ohjaamina räätälöity juuri teidän tarpeisiinne suunniteltu. Osallistamalla ehkäisemme muutosvastarintaa ja henkilökunnan työnteko helpottuu, kun tila tukee työtehtäviä. Tilat ovat loistava apu myös rekrytointiin ja yrityskulttuurinne kehittämiseen. Mittaamalla tuloksia ennen ja jälkeen on mahdollisuus seurata suoria tuloksia. Lue lisää referensseistämme ja vakuutu palveluistamme ja niiden hyvinvointia tukevista hyödyistä.

Varaa ilmainen suunnittelupalvelun kartoitustapaaminen suoraan kalenteristamme.
Se ei sido sinua mihinkään. Samalla saat ideoita ja vinkkejä oman liiketoimintasi kehittämiseen. 

Scroll to Top