[vc_row full_width=”stretch_row” cth_layout=”folio_header_sec”][vc_column el_class=”full-height”][outdoor_home_image bgimg=”2417″]

HILLSIDE

[/outdoor_home_image][/vc_column][/vc_row][vc_row cth_layout=”page_with_left_white_sec” el_id=”sec1″][vc_column offset=”vc_col-md-7″][outdoor_images_gallery galleryimgs=”2402,2401,2400,2399,2398,2397,2396,2395,2394,2393,2392,2391,2390″][outdoor_portfolio_nav show_all=”yes” css=”.vc_custom_1497348437585{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-5″ el_class=”zindex-fix”][outdoor_portfolio_details]Sisustuskonseptien suunnittelu asuntohankkeeseen

 

Nikora Oy rakennuttaa räätälöitäviä koteja ja olimme mukana As Oy Hillside projektissa sisustussuunnittelijoina sekä graafisen markkinointi- ja myyntimateriaalin sisällöntuottajina ja suunnittelijoina.


Hillside projekti oli Nikoralle ensimmäinen isomman asuntokoon ja hintaluokan hanke, jossa tavoitteena oli tuoda ostajille lisäarvoa visuaalisilla valittavilla sisustuskonsepteilla, helpottaa asukasmuutosten tekemistä, sekä ohjata tulevia asukkaita laadukkaisiin ja tyylikkäisiin valintoihin. Inner oli hankkeessa mukana sen alkuvaiheista saakka, osana myynnin suunnittelua ja kehittämistä.


Suunnittelimme kaksi toisistaan poikkeavaa perustason visuaalista sisustuskonseptia. Jokaiseen konseptiin suunniteltiin lisäksi tasoa korottavia elementtejä. Tuleville asukkaille annettiin mahdollisuus myös vapaisiin valintoihin, joiden suunnittelussa avustimme asukkaita osana myyntiprosessia ja asukasmuutosten hallintaa.

 

Pellava ja Ajopuu sisustuskonseptit kattoivat pintamateriaalit, kiintokalusteiden suunnittelun, varusteiden suunnittelun, valaistuksen sekä kalustusesimerkit sisustuksen visualisointikuviin. Kaksi toisistaan poikkeavaa, huolellisesti mietittyä sisustusteemaa antoivat asukkaille inspiraation ja hyvät lähtökohdat tehdä omia persoonallisia valintoja. Jokainen valmistunut asunto sisälsi muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan.

Tutustu kohteen myynti-ilmoitukseen välittäjän sivuilta sekä tutustu rakennuttajaan täältä.

Sisustuskonseptien lisäksi suunnittelimme ja toteutimme hankkeen myyntimateriaalin, Nikora Hillside myyntiesitteen sekä sisustuskonseptien mukaiset sisustusvalinnat-esitteen. Lue graafisesta suunnittelusta lisää täällä.

 

Sisustussuunnittelu: INNER Sisustusarkkitehdit Oy
Arkkitehtisuunnittelu: Tiina Vimpari
Visualisoinnit: Profilm Oy

Valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined

Tiedot:

  • 6 asuntoa 90-115m2
  • Valmistunut 03/2022
  • Asiakas: Nikora Oy
  • Sijainti: Ylöjärvi

  • /
[/outdoor_portfolio_details][vc_btn title=”KIINNOSTUITKO?” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#393e4f” outline_custom_hover_background=”#393e4f” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Finnerinterior.fi%2Fyhteydenotto%2F”][vc_btn title=”PALAA KOHTEISIIN” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#393e4f” outline_custom_hover_background=”#393e4f” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Finnerinterior.fi%2Freferenssit%2F”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top